Nieuws Exposanten 2022

Op Polyclose 2022 maakt u kennis met de laatste nieuwigheden van toonaangevende marktspelers.
Hieronder vindt u een greep uit het aanbod:

 

3E DATENTECHNIK GmbH / 3E FRANCE SAS

ERP-software 3E-LOOK zorgt voor digitalisering in de kozijnproductie

Het IT-bedrijf uit Zuid-Duitsland is een van de toonaangevende aanbieders van softwareoplossingen voor de kozijnproductie. De innovatieve ERP-oplossing 3E-LOOK zorgt voor efficiënte, consistente digitale processen in het hele bedrijf en wordt gekenmerkt door een hoge gebruiksvriendelijkheid, consistente procesweergave en maximale flexibiliteit. Mobiele oplossingen, passende dealeroplossingen, slimme planningstools en nog veel meer.

ALUK Benelux

Ontdek de nieuwe Infinium van AluK op stand 1600

Om tegemoet te komen aan de moderne architecturale eisen introduceerde AluK haar ultraslanke high-end schuifdeursysteem ‘Infinium’. Het bedrijf blijft echter innoveren en brengt nu enkele nieuwe design- en configuratiemogelijkheden voor het schuifsysteem op de markt. Benieuwd naar deze en andere innovatieve productontwikkelingen? Kom het dan ontdekken op Polyclose, stand 1600.

BELGACLIMA

Luchtdichtingssystemen voor raam, dak en gevel

BelgaClima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtingssystemen. Het gamma bestaat uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van de isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Ontdek Belgastormblocker, dé all-in-one stormbestendige raamaansluitfolie. Belgastormblocker is dé beste keuze voor een stormbestendige én luchtdichte afwerking.

BUILDING SHUTTERS

Eindelijk weer uitpakken met innovaties in zonwering én complete nieuwigheden

Een compact design, maximale afmetingen én plaatsingsgemak! Dé pijlers van onze innovaties in screens en rolluik-systemen. We kleuren ook buiten de zonwering-lijntjes en tonen in primeur een compleet gamma in aluminium gevelbekleding. Hiermee vervolledigen we ons high-end aanbod van alles rond de façade.

CASTELEIN SEALANTS

Gespecialiseerd in afdichtingen in façade en gevelbouw

Dankzij een hoge inzet op eigen productie is Castelein Sealants, gespecialiseerd in afdichtingen in façade en gevelbouw, op korte termijn zeer sterk gegroeid. We brengen zeer competitieve producten (luchtdichte folie, EPDM, schuim- en kleefbanden en isolerende draagsystemen) van hoge kwaliteit rechtstreeks op de markt.

CORTIZO

ALUS-STEEL by CORTIZO

Nieuw raam- en balkonsysteem gericht op renovatie. Deze serie combineert de uitstekende voordelen van aluminium met een stalen raamesthetiek. Beschikbaar in twee varianten: Klassiek (Metaal look) en Modern (Cubic). Uw waarde vanaf 0.83W/m2K.

DECEUNINCK

Innovaties & demonstraties met recycled, kunststof en alu profielen

Een 100% recycled kunststof profielreeks, het Decalu vliesgevelsysteem in primeur en hun nieuwste profielen samengebracht in een innovatietafel. Er zijn opnieuw tal van innovaties te ontdekken bij Deceuninck tijdens Polyclose. Naast hun gewoonlijke stand 1400, vind je hen ook op stand 1018 waar ze live demo’s zullen geven van o.a. glasverlijming.

DL CHEMICALS

Kleurrijk afdichten met all-in-1 prestige silicone

Het nieuwe Parasilico Prestige concept van DL Chemicals combineert een all-in one silicone met een uitzonderlijk kleurenpallet. Parasilico Prestige Colour is geschikt voor façade, beglazing, sanitair en natuursteen en is beschikbaar in 46 actuele kleuren. Het concept bevat ook een silicone met matte uitstraling beschikbaar in acht matte tinten.

DUCO Ventilation & Sun Control

Ontdek innovaties in zonwerings- en ventilatiesystemen van DUCO

We kunnen er niet onderuit! Door de actuele bouwprocessen met doorgedreven isolatie bij woning- en utiliteitsbouw is oververhitting een steeds groter wordend probleem.  Benieuwd hoe DUCO je kan helpen dit op te lossen? Bezoek de DUCO stand 1541 op Polyclose en ontdek hoe je een gezond en comfortabel binnenklimaat kan creëren.

HARINCK-FRAGER

Innovatief Magnetude®-deursysteem nu ook uitgebreid met gevelbekleding

Magnetude® is een gepatenteerd systeem voor vleugeloverdekkende deuren dat de markt de afgelopen jaren revolutionair veranderde. Met diezelfde gepatenteerde technologie kunnen onder de noemer FRAGER FACADE voortaan ook gevelbekledingen onzichtbaar bevestigd worden. Tijdswinsten in montage en minimalistische vormgeving zijn de voornaamste troeven.

HIVE

Bied een uitstekende koopervaring aan, zelfs voor complexe producten

Is het verkopen van complexe of op maat gemaakte producten een lang en moeilijk proces in uw bedrijf? Hive’s online productconfigurator vereenvoudigt uw verkoop. Laat klanten producten configureren in 3D, prijzen consulteren en foutloze offertes genereren binnen enkele minuten. Bied een unieke klantervaring aan en boost uw verkoop!

HORST KLAES GmbH & Co. KG

Klaes ERP software – intelligente software voor fabrikanten en handelaars

Om de workflow van uw bedrijf duurzaam te optimaliseren en te organiseren, bieden wij innovatieve en volledig geïntegreerde weboplossingen, oplossingen voor efficiënte deurconstructie en augmented reality met Klaes 3D-constructies voor serres en gevels van alle soorten materialen, naast productlijnen voor verschillende bedrijfsbehoeften.

INFINITY

Een doek voor veelzijdig gebruik

INFINITY is geschikt voor alle zonweringsystemen. Het is verkrijgbaar in 4 baanbreedtes (165, 200, 250 en 320 cm) en in 19 kleuren. Het is geweven van in de massa gekleurde acryldraden, met een exclusieve technologie (DICKSON RESILIENT SYSTEM) die het doek extra veerkrachtig maakt en ongeëvenaard stabiel in schering én inslag.

INJEXTRU PLASTICS

Custom made kunststofprofielen: uw specifieke eisen, onze specialiteit

Ieder kunststofprofiel is anders, niets is standaard. Met meer dan 70 jaar ervaring kunnen we iedere uitdaging aan. Een reis van ontwerp tot eindproduct. Onze missie: uitmuntend zijn in de ontwikkeling & productie van kunststofprofielen. Alle fases gebeuren in-huis, hierdoor kunnen we de klant verzekeren van volledige opvolging van zijn project.

LOCK CONTROL

Open a World of Smart Technology      –      stand 1456

-Smart Video Intercom produkten
-Smart Technology toegangscontrole systemen
-Biometrie
-Digitale cylinder techonologie
-Hoog technologische toegangscontrole (standalone/netwerk)
-Sleutelbeheer
-Electrische sloten
-Automatische deuren en toegang
-Signalisatie toepassingen en nooddeuren
-Vluchtwegoplossingen

LOGLI MASSIMO

LUMIA, de nieuwe doorlopende glazen luifel

Nieuw systeem voor doorlopende glazen luifels, dat extra aandacht heeft voor verlichtingsoplossingen en de mogelijkheid biedt een doorlopende installatie voor grote lengtes te creëren. LUMIA is een ‘made in Italy’ luifel met een modern, veilig en comfortabel design.

MOBIETEC

mobietec, de fabrikant van aluminium accessoires voor bedrijfswagens

mobietec is de specialist voor bedrijfswagens wanneer het komt op imperialen, lastendragers, ladders, glasrastelen, raamroosters en Mtubes. Het resultaat zijn uitzonderlijk lichte en sterke dragers op maat, snel geïnstalleerd en onmiddellijk klaar voor gebruik. 100% Belgisch, duurzaam en betrouwbaar.

PALLAZZO

Ontdek de Pallazzo terrasoverkappingen op stand 1608

Van 31 augustus t.e.m. 2 september ontdekt u op Polyclose, stand 1608, de Pallazzo Sqope®, de kubistische terrasoverkapping met een, ongeëvenaard, strak en symmetrisch ontwerp. Daarnaast zal u op onze stand andere nieuwigheden ontdekken die van een Pallazzo terrasoverkapping een echte eye-catcher maken en voor een optimaal comfort zorgen.

PLASTEX

Your plus in plastic

Produkten ontworpen met extrusie en spuitgieten ontwikkeld met specifieke thermoplastische materialen. In de bouwsector zijn deze architectonisch innoverende materialen uniek en ideaal voor uw zonweringssystemen.
We zien u graag bij stand 1108 waar wij voor de eerste keer op wereldniveau de nieuwe oplossing voor zonneschermen laten zien.

REYNAERS ALUMINIUM

Masterpatio by Reynaers Aluminium

Het Masterpatio-schuifsysteem bereikt de beste prestaties op het gebied van isolatie, akoestiek wind-, water- en luchtdichtheid. Het schuifsysteem kan gemotoriseerd worden, die niet te zien is wanneer de schuifdeur gesloten is. Dit in combinatie met de vlakke onderkant van het schuifsysteem maakt het tot een schuifsysteem met de focus op slank design.

SFS Group

Maak kennis met SFS, fabrikant van bevestigingsmiddelen en draaiend hangwerk

SFS kan bogen op een meer dan 40-jarige vakkennis in het ontwerpen van toepassingsspecifieke assemblagesystemen en vervaardigt in Frankrijk schroeven voor de productie en voor de installatie van deuren en ramen van PVC, aluminium en hout. De onderneming is tevens gespecialiseerd in het ontwerp van hangwerk voor deuren en ramen, vervaardigd in Italië.

TECHWIN SOFTWARE

Ontdek de mogelijkheden qua automatisering

Hoogwaardige softwareoplossingen zorgen voor een goede controle over de bedrijfsprocessen in de schrijnwerkerij en laten toe om gegevens in real-time te visualiseren. Bovendien zorgen ze ook voor een goede connectiviteit met het dealernetwerk. Benieuwd hoe TECHWIN je kan helpen bij je digitaliseringsproces? Breng een bezoek aan onze stand 1177.

UNIQ SMART BALUSTRADES

UNIQ: eindeloze mogelijkheden voor glasbalustrades en windschermen

Het uitgebreide pakket UNIQ profielen voor glasbalustrades is bijzonder veelzijdig inzetbaar vanwege de gepatenteerde volledige inklemming van het glas. Er is voor iedere toepassing een eigen oplossing, zowel voor particulier gebruik als voor toepassingen in publieke gebouwen. Voor montage op of tegen de vloer, in de lijnlasten 0,5-1-2-3 kN/m.

VAN BOUWEL

Van Bouwel pakt uit met zijn allernieuwste versie van de VBA 5010

Uitzonderlijke troeven tijdens uitzonderlijke marktsituatie: géén lange levertermijn, géén prijsverhoging, géén tekort aan onderdelen. Van Bouwel, stand 6420, hal 6. Wees concurrenten steeds een paar stappen voor. Plaats jouw glas sneller efficiënter en veiliger. Minimaliseer risico’s op glasbreuk.

WAREMA RENKHOFF SE

Meet the sun – We kijken ernaar uit u te zien
Warema, de zonweringspecialist en Europees marktleider, presenteert een breed scala aan oplossingen voor moderne woon- en werkomgevingen. Het productassortiment op het gebied van Window Systems, Outdoor Living en Smart Building Solutions ontwerpt leefruimtes, bevordert het welzijn van mensen en verhoogt de energie-efficiëntie van gebouwen.

WILKA Schließtechnik

Serie 8000, Meerpuntssloten met vluchtdeurfunctie

Met de nieuwe 8000-serie completeert WILKA zijn aanbod en is  nu totaalaanbieder op het gebied van profieldeuren (aluminium en staal) voor enkelvoudige en meerpuntssloten in een- en tweevleugelige vluchtdeuren. Het productassortiment bestaat uit een met sleutelbediend meerpuntsslot met vluchtdeurfunctie, en een sleutelbediend, zelfvergrendelend meerpuntsslot met vluchtdeurfunctie.