Nieuws Exposanten 2024

Op Polyclose 2024 maakt u kennis met de laatste nieuwigheden van toonaangevende marktspelers.
Hieronder vindt u een greep uit het aanbod:

 

3E Datentechnik

ERP-software 3E-LOOK zorgt voor digitalisering in de kozijnproductie

Het IT-bedrijf uit Duitsland is een van de toonaangevende aanbieders van softwareoplossingen voor de kozijnproductie. De innovatieve ERP-oplossing 3E-LOOK zorgt voor efficiënte, consistente digitale processen in het hele bedrijf en wordt gekenmerkt door een hoge gebruiksvriendelijkheid, consistente procesweergave en maximale flexibiliteit. Mobiele oplossingen, passende dealeroplossingen, slimme planningstools en nog veel meer.

BANDALUX

Z-Box Secret: een nieuwe onzichtbare cassette voor buiten installatie

De aluminium cassette Z-Box Secret wordt geïntegreerd in de gevel en verborgen in de gevelbekleding of het metselwerk. Absolute discretie voor deze ingebouwde cassette, die kan worden gecombineerd met Bandalux-rolgordijnen om aangepaste en esthetische oplossingen te bieden die erg in trek zijn in commerciële en residentiële gebouwen. Ingeschoven zijn de zonwering en de onderlat niet van elkaar te onderscheiden.

BOTKO

Slimme automatisering voor hoge mix – laag volume laktoepassingen

Botko is gespecialiseerd in het automatiseren van laktoepassingen door middel van 6-assige robots. Dankzij de combinatie met visiesystemen, wordt de hellingshoek van de onderdelen op de rail gelokaliseerd en wordt hierop het lakpad automatisch aangepast. Met onze eigen software is Botko zelfs in staat om robottrajecten te genereren voor onbekende producten.

CF KUNSTSTOFPROFIELEN

Uw specialist in klantspecifieke kunststof profielen

Met 50 jaar ervaring zijn wij uw productiepartner voor kunststofprofielen in de raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. In ons standaardassortiment hebben wij 2000 diverse profielen. Wij kunnen u volledig ontzorgen, van A tot Z, dankzij onze eigen gereedschapsmakerij en betrokken medewerkers. Wij zetten uw wens om in een op maat gemaakt profiel. Welke uitdaging heeft u voor ons?

CORTIZO

CORTIZO´s kunststof serie A84 Verborgen Vleugel draai systeem

Met een minimalistisch uitzicht verborgen vleugel breedte van 90 mm (optie van middenstijl met dezelfde uitzicht mogelijk). De kunststof Serie van 84 mm diepte en 6 kamers combineert een stijlvol design met een uitstekende thermische prestatie. Beglazing capaciteit Max. 46,5 mm. Akoestiek – Rw: max. 46dB. Uitstekende resultaten testrapport AEV: Klasse 4 (lucht), Klasse E1200 (water), Klasse C5 (wind).

DAKRAEM

De lichtstraat die mag gezien worden

Een volledig afgewerkt, eenvoudig te monteren dakraam met maximale lichtinval. Volledig op maat en tot op de millimeter nauwkeurig. Onze lichtstraten hebben geen zichtbare randprofielen, wat zorgt voor een prachtig design. We zijn de enige in de markt die lichtstraten biedt van 30cm tot 550 cm uit één stuk glas, wat ons uniek maakt.

DELTA PLUS

DELTA PLUS

NIEUW: Brochure bouw – Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Delta Plus lanceert haar specifieke bouwbrochure Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Een buitengewoon handig overzicht met zowel inzage in de wetgeving als, vertrekkende van de risico’s en uit te voeren job,  de meest geschikte PBM oplossing. Overtuig uzelf en kom langs. Test onze werkhandschoenen en ontvang een gratis staal. Enjoy safety! Stand 1111.

¨DHK

DHK GROUP

4 materialen, één expertise: ontdek DHK Group op Polyclose 2024!

Stap in de wereld van de multi-materiaal expertise van de DHK Groep. Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van aluminium, hout, kunststoffen en roestvrij staal. Ontdek onze innovatieve, duurzame oplossingen voor diverse toepassingen. Ontmoet onze experts, ga strategische partnerschappen aan en ontdek onze hoogwaardige producten voor professionals.

¨DHK

DL CHEMICALS

Ergonomisch 2-in-1 kitpistool

Met het nieuwe Dual Power manueel kitpistool van DL Chemicals kan je eenvoudig switchen tussen lichte en stugge kitten. 1 pistool voor alle toepassingen. Het stevig en ergonomisch pistool met breed handvat, makkelijk te hanteren knoppen, no drip switch en 360° roterend metalen frame is geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Bovendien is smering van de onderdelen niet nodig.

Dr. HAHN

NIEUW: zonder dichtingsonderbreking – Hahn Rollenband voor kunststofdeuren

De nieuwe knoopvormige scharnieren worden bevestigd in de opdek, zo blijft de deurafdichting volledig intact. De KT-Rollenbandscharnieren zijn CE gecertificeerd en kunnen probleemloos voor gemandateerde toepassingen dienst doen. Naargelang de scharniervariante en profieluitvoering dragen deze scharnieren 90 kg/120 kg/160 kg. Meer informatie kan u bekomen op de Dr. Hahn-beursstand 1440.

DUCO

Geluiddempende ventilatie voor geluidsluwe gevels

We brengen tot 90% van onze tijd binnen door. Bij een slechte akoestiek heb je snel last van hinderlijke geluiden die van overal komen. Dit heeft een direct negatief effect op uw gezondheid. Een goede akoestiek is dan ook cruciaal voor optimale concentratie, verminderde vermoeidheid en beter functioneren. Gelukkig biedt DUCO een ruim gamma akoestische ventilatie- en zonweringsoplossingen aan.

Feneko

FENEKO GROUP

Ontdek de Innovaties van FenekO Group

FenekO Group heet u welkom op stand 1452! Het stijlvol vliegenraam van FenekO Insect Screens houdt alle insecten buiten. Het deurpaneel van Anaf Doors is dé blikvanger voor uw huis. Ontdek alle kwalitatieve producten en innovatieve oplossingen voor de raam-en deurfabrikanten. Bezoek my.feneko.be: dé one-stop-shop met het grootste gamma voor gevelafwerking.

GLOBAL GLASS GROUP

Unieke producten GG-C Circulair Glas en GG-V Vacuumglas van Global Glass Group BV

GGG produceert in eigen fabriek het meest optimale circulaire glasproduct ter wereld: met een opbouw van een 100% circulaire buitenruit en altijd een Low Carbon gecoate 1.0 binnenruit. Via Vacuum-Glas.EU levert GGG het meest complete gamma qua vacuümglas in Nederland, altijd een oplossing met grote ruiten of speciale modellen met de laagste u-waarde! (Stand 1782)

ISD GROUP

ISD Group presenteert innovatieve 2D/3D CAD-Software HiCAD voor de gevelbouw

ISD Group nodigt alle geïnteresseerden uit om onze stand (stand 1112) te bezoeken en kennis te maken met HiCAD. HiCAD is hét 2D/3D CAD systeem voor de hedendaagse gevelbouwer. Denk aan dynamisch én parametrisch modelleren, BIM, rechtstreekse koppeling met LogiKal en uitgebreide plaatwerk mogelijkheden. Na engineeringsfase, een naadloze aansluiting naar productie.

OPTIMONT

Jouw partner voor optimale montage van ramen en deuren

Optimont is een team van experts gespecialiseerd in advies voor plaatsing van ramen en deuren van A tot Z. Met Optimont kan je steeds rekenen op professioneel advies tijdens de verschillende fases van je huidig of toekomstig project én een uitgebreid productgamma. Optimont, dat is kiezen voor minder faalkosten en een hogere klanttevredenheid. Optimont biedt alles wat je nodig hebt onder één dak. 

RENSON

RENSON

Renson schakelt digitale versnelling hoger met RIO bestelplatform

Voor een efficiëntere organisatie en opvolging van de bestellingen over productie tot levering en service zet Renson voor de productafdelingen ventilatie, zonwering en gevelbekleding met het digitale RIO platform een volgende grote stap in een transparantere samenwerking met jou als professionele klant. Benieuwd? Kom er alles over te weten op onze stand 1220 op Polyclose.

REYNAERS ALUMINIUM

Samenwerken aan duurzame schoonheid

Echte schoonheid laat je liever niet los. Daarom draaien jouw projecten niet alleen om esthetiek, maar ook om duurzaamheid. Alleen zo kunnen je klanten levenslang genieten van jouw realisaties. Samen met Reynaers Aluminium geef je je projecten die tijdloze kracht. Onze hoogkwalitatieve toepassingen in aluminium inspireren je en doorstaan moeiteloos de tand des tijds, zodat jouw creaties gelijkstaan aan blijvend woonplezier.

SAPA

SAPA, Driving Decarbonisation

Het nieuwe productengamma ramen, deuren en gevelssystemen, nieuwste digitale tools en focus op circulair bouwen: dat is SAPA tijdens Polyclose 2024. Iedereen weet dat SAPA-profielen in het meest duurzame aluminium Hydro CIRCAL gemaakt worden. Intussen hebben we nieuwe stappen voorwaarts gezet in onze doorgedreven duurzaamheidsstrategie. Afspraak op Polyclose en ontdek wat ‘Driving Decarbonisation’ betekent.

SKYLUX

Ontdek ultiem comfort met de nieuwste terrasoverkapping van Skylux

Maak kennis met Skylux’s nieuwste terrasoverkapping, een absolute primeur! Met een strak design, innovatieve technologie, moeiteloze installatie en accessoire-integratie, belooft deze overkapping een ultieme comfortervaring. Bovendien is personalisatie mogelijk met het gloednieuwe accessoire: de houten decoratiewand. Zin om deze vernieuwingen zelf te ontdekken? Bezoek Skylux op stand 1172!

SOENEN HENDIK

Nieuw CNC-bewerkingscentrum voor aluminium profielen

De fabrikant SOENEN HENDRIK presenteert zijn nieuwe aluminium centrum, speciaal aangepast voor de meest veeleisende klanten zoals fabrikanten van serres en pergola’s. Een nieuwe universele gereedschapshouder met gereedschapswisselaar maakt de meest complexe bewerking mogelijk: variabele hoeksneden in alle richtingen, eind- of variabele hoekbewerking.

SOLIDAY

Naast de horizontale zonwering, de verticale schaduwmaker: buitengordijnen

In de hedendaagse strak gelijnde architectuur worden zachte en vloeiende vormen steeds vaker gebruikt in gevel- en exterieurontwerpen. Het gebruik van SOLIDAY buitengordijnen is hiervoor een innovatieve en extravagante optie: stijlvol en modern, gemaakt uit onderhoudsvriendelijke en duurzame stoffen, die perfect beschermen tegen UV-straling, verblinding en ongewenste inkijk. Schaduw als kunst.

THOMSA GLASS

Ontdek het G-Smatt transparante LED Mediaglas bij ThomsaGlass 

Het G-Smatt digitale Media LED Glas is volledig transparant, waardoor natuurlijk daglicht binnen kan komen, maar door de LED techniek is het mogelijk met de gevel te communiceren. Hierdoor kan flexibel de content van de promotie commercials aangepast worden. De gevel van uw bedrijf wordt hierdoor aantrekkelijker en zal meer bewustzijn creëren of meer bezoekers aantrekken. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met G-Smatt media glas op onze stand 1782.

TRYMA

Automatiseer het inrollen van dichtingen

Het inrollen van dichtingen is een zeer arbeidsintensief en tijdrovend werk dat perfect geautomatiseerd kan worden met de machines van Tryma. De machine type DAGL biedt een geautomatiseerde oplossing voor het inrollen van zowel de aanslag- als glasdichting in profielen in pvc, aluminium of hout. Dit is zowel mogelijk op volle profiellengtes of op reeds op maat gezaagde en bewerkte profielstukken.

VAN BOUWEL

VAN BOUWEL pakt uit met zijn nieuwste versie van de VBA 5010

Uitzonderlijke troeven tijdens uitzonderlijke marktsituatie. Géén lange levertermijn. Géén prijsverhogingen. Géén tekort aan onderdelen. Stand 6105 – hal 6. Wees concurrenten steeds een paar stappen voor. Plaats jouw glas sneller, efficiënter en veiliger.

VEKA

VEKAMOVE 76 – Meer licht en meer comfort voor compacte woonruimtes

VEKA presenteert op de komende Polyclose zijn nieuwe schuifdeursysteem met middendichting in het systeem SOFTLINE 76 met een inbouwdiepte van 150 mm. Het overtuigt met uitstekende Uw-waarden en een groot aantal designmogelijkheden. Verwerkers profiteren van de efficiënte verwerking dankzij een lasbaar buitenkader. Ervaar deze en andere innovatieve systeemoplossingen op de stand van VEKA (1412).

VENSTER TECHNIEK

Venster Techniek ziet uit naar PolyClose 2024

Venster Techniek presenteert op de beurs innovatieve maatwerkoplossingen, ontwikkeld in samenwerking met onze partners. We zijn ‘meedenkers’ die luisteren en kennis delen. Kom onze oplossingen bekijken: dorpels voor hef-schuifdeuren van Schuco, chaletbouw-dorpels (een klantvraag), verdekte scharnieren voor buitendraaiende deuren en hout-aluminium oplossingen voor houten hoogbouw. We zien u graag!

WINSOL

Jouw partner voor de totaalafwerking van bouwprojecten

Op stand 1432 (hal 1) stellen we je graag onze innovatieve home en outdoor oplossingen voor. Zoals onze meest nieuwe en unieke oplossing: de bioklimatische rolluiken. Of het pvc QUBIC Slide hefschuifsysteem, met zijn ongekende waterdichtheid. Een bezoek aan onze stand is vooral dé kans om ons award-winning outdoor concept SO! Universe én dito terrasoverkapping Z!P CUBE te ontdekken. Tot snel!